Csokipapíros dísz

Csokipapíros dísz

Salzburgról minden csokizónak a Mozartkugel ugrik be, pedig van ott ám sok más csokoládé is, például az, amivel a napokban megkínáltak…
A nyitott dobozból egy csokit választottam, a sárgabarackos marcipán igazán vonzott! Azután a doboz tartalmát egyenként is megcsodáltam, mivel történelmi jelentőségű épületek miniatűr rajzait fedeztem fel rajtuk.

A kerek és lapos, Schloss Klessheim-es finom volt, papírja pedig oly szépséges, hogy gondosan el is tettem. Most pedig újrahasznosítottam, mert nyári emlék lesz.

kastely

Szóval, készítettem belőle egy papírdíszt. A kör alakú, kastélyt ábrázoló matricát ölelő arany színű csokipapírt négyzet alakú „paszpartuval” kereteztem. Egyszerű csipkés szegélyt használtam, amit egy 13 cm átmérőjű kör alakú papírlapra vágtam ki.

Ezt a keretet ráragasztottam a kisimított díszes csokipapírra, majd egy újabb kör alakú papírlappal a hátoldalt is megoldottam. A két lap közé, az akasztót és a masnit mélyarany színű szaténszalagból ragasztással rögzítettem.

A Klessheimi Kastély története szerteágazó, még magyar vonatkozása is van, olvass Te is utána!

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..