VÁSÁRLÓIM AJÁNLÁSA

teriLuy Teri ajánlása:
“A Dobozkabolt Facebook- illetve a honlap-oldalát régóta követem, szinte a kezdetektől. Nagyon igényes már a megjelenés is, a termékekről nem is beszélve! Igaz, dobozkát még nem vásároltam (de tervezem, már ki is néztem jó néhányat), viszont ajándékkísérő kártyát már többet is.
Amikor az ember elfoglalt az ajándékvásárlás, ünnepekre való készülődés elemeivel, általában nem ér rá egyedi dolgokat készíteni, pedig attól válik az ajándékozás összhangja olyan szerethetővé. Kifejezetten szeretek szépen csomagolt, kulturáltan tálalt ajándékokat kapni, hogy mit rejt a csomagolás az nem igazán számít nálam, mindennek örülök, még a legapróbb dolgoknak is, de attól, hogy látom foglalkoztak vele, mindennél többet ér. Szabó Ibit, a Dobozkabolt kitalálóját, régóta ismerem, mindig a tökéletességre törekszik és szerintem el is éri, tiszta, szép munkát végez, bármibe is fogjon. Ha egy szóval kellene jellemeznem: precíz! 😉 Ez látszik a Dobozkaboltos termékein is! Számomra azért is szerethetőek ezek a kis holmik, mert nagyon gondosan tervezete és kivitelezte valamennyit. Minden idényre és igényre kapunk (mi honlap-látogatók) egy kis ízelítőt, lehet válogatni, még egyedi megrendelések is készülnek nagy örömünkre!”

mesiHegedűs Mesi ajánlása:
“Szeretem:
– mert egyéni,
– mert stílusos,
– mert elegáns,
– mert igényes,
– mert nem csak adni szeretem, hanem kapni is!
Akik kapták: mosolyogtak :-)

mesiVasas Eszti ajánlása:
“Nagyon megható volt a kis installáció, ami tegnap meglepetésként várt minket!!!! Meg is örökítettük! :)
A kis ház, amit hajtogattál, fantasztikus! És szép a pecséted is!
Az üdvözlőkártyát nézve szóhoz sem jutunk!! Látszik, hogy szívvel készültek, szívből!
Ez valami olyan szintű kedvesség, törődés és figyelmesség, amit az élete során ritkán kap meg az ember! Köszönjük Neked, Dobozkaboltos Szabó Ibi!”