Egyszerű hajtogatós

Egyszerű hajtogatós

Kint masszívan havazik, itt bent – a Dobozkaboltban -, lelkesen hajtogatok! :)
Origami technikával sokféle dobozka készíthető, áruházam alapkollekcióját is egy, még gyermekkoromban megtanult origami-dobozka adta:

dobozkabolt

A frissen vásárolt origamipapír csomagomban 4 -féle „szabásmintát” találtam. Ezek egyikét, a papírkosárkát, lépésről lépésre meghajtogattam, azaz a csomagból másfél papírlapnyit elhasználtam.

alapanyag

A kosárka, a vékony papírlap ellenére, a hajtások segítségével eléggé merevvé vált. A papírfület a biztonság kedvéért ragasztóval is a kosártesthez rögzítettem.
No meg díszítésként, sárga színű organza szalagból masnit is használtam a papírfülön.

Az elkészült papírkosárka befoglaló testmérete: 5,4 x 5,4 x 2,7 cm. Ehhez jön még a papírfül, és a két oldalra kihajtott kosárfedél, így : 9,0 x 5,4 x 8,5 cm az origami kosárka mérete.

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..